Geldverzoeken

Geldverzoeken

LEEFGELD

  1. Er wordt een vaste dag met u afgesproken waarop uw leefgeld wordt overgemaakt. Dit wordt automatisch ingepland op dezelfde dag. Wij kunnen echter nooit 100% garantie geven. Als het saldo ontoereikend is of door overmacht kan het zijn dat het op een andere dag of in gedeeltes komt. Vaste lasten zoals huur, energie en zorgverzekering gaan vóór leefgeld. Het kan daarom voorkomen dat u minder of geen leefgeld krijgt als het saldo ontoereikend is.  Het saldo kan door allerlei redenen te laag zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bankbeslag, het niet ontvangen van uitkering, loon of toeslagen op het juiste moment of helemaal niet omdat een maatregel is opgelegd.
  2. U dient zelf rekening te houden met verjaardagen, feestdagen enz. Hiervoor worden geen reserveringen gemaakt. Boetes of verwijtbare kosten worden verrekend met het leefgeld.

EXTRA GELDGeldverzoeken indienen voor 12 uur

Aanvragen voor extra geld kunt u tot elke werkdag indienen tot uiterlijk 12 uur, hetzij telefonisch of per mail naar info@trionbeheer.nl.

 

Aan het eind van de middag wordt u gebeld/gemaild of  en hoeveel geld er is overgemaakt. Indien er onvoldoende saldo is wordt dit u kenbaar gemaakt. Hier kan verder niet over gecorrespondeerd of gediscussieerd worden.

 

Geldverzoeken aanvragen

 

 

 

Geldverzoeken bij bewindvoering