Budget Coaching

Budgetcoaching Zeeland Trion Beheer

Voor wie ?

Als u zelf goed in staat bent om uw financiën te regelen, betalingen te doen en uw papieren te ordenen, maar toch graag wat ondersteuning zou willen, dan is een Budgetcoach iets voor u.

Hoe?

Met een budgetcoach kunt op regelmatige basis afspreken om samen uw financiën door te nemen en eventuele betalingen te doen, hulp te vragen bij het beantwoorden of invullen van formulieren en het opbergen van stukken die u moet bewaren.

Taken

De budgetcoach maakt voor u een budgetoverzicht en kijkt samen met u naar de maandelijkse lasten en hoe de betalingen verlopen, kijkt of alle tegemoetkomingen/toeslagen waar u recht op heeft ook binnenkomen en geeft zo nodig bespaartips.

Schulden

Wanneer er sprake is van schulden die nog beheersbaar zijn dan zal de coach u helpen bij het maken van betaalafspraken met uw schuldeisers. De betaalafspraken moeten binnen uw budget passen. Wanneer de schulden te hoog zijn of er is sprake van een directe crisis, zal de coach u – afhankelijk van de situatie – doorverwijzen naar de nodige hulpverlening of instanties

Tarief

€ 60,00 exclusief BTW per uur

 

 

TrionBeheer Zeeland Begeleiding tijdens schuldentraject