Budget Beheer

Budget beheer Zeeland

 

Budget Beheer

Als u iemand anders het beheer over uw budget geeft dan regelt zo iemand voor u alle financiën. Deze beheerder treedt als het ware in uw plaats. Hij/zij regelt uw betalingen, kijkt of u aan de inkomsten zijde gebruik maakt van alle van toepassing zijnde regelingen, dient bezwaar in of vraagt zo nodig kwijtschelding of uitstel aan.

Bij budgetbeheer wordt er een overeenkomst opgesteld met rechten en plichten over en weer en u dient een machtiging te tekenen, zodat wij namens u met instanties kunnen communiceren. De overeenkomst is per maand opzegbaar. U betaalt een éénmalig intake tarief (aanvangskosten) en daarna een vast maandelijks bedrag. Wanneer er sprake is van schulden is dat bedrag iets hoger.

Via de “beheer” rekening die bij ons zichtbaar wordt zullen wij alle betalingen verzorgen. U houdt zelf de beschikking over de “leefgeld” rekening. Wij informeren alle instanties waarmee u te maken heeft omtrent de wijziging en alle post komt naar ons adres. Aan de hand van een opgesteld Budgetplan wordt er een maand of weekbedrag vastgesteld wat overgemaakt wordt naar uw leefgeld rekening. Per maand kunt u van ons een overzicht ontvangen van de transacties op de beheer rekening. Desgewenst kunt u ook een inlogcode krijgen voor ons programma Onview zodat u de transacties online kunt inzien.

Wanneer er schulden zijn wordt tijdens de aanmelding met u besproken aan de hand van de hoogte van de schulden, én uw persoonlijke situatie, wat de mogelijkheden daarin zijn.

Klik hier voor aanmelding budgetbeheer.

 

Budget beheer Zeeland Trion Beheer